بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما

نویسندگانسمیه دریکوند,علی اکبر عبد الله زاده
همایشپنجمین کنفرانس مهندسی معدن
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۴-۱۰-۱۴
محل برگزاری همایشتهران
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشملی

چکیده مقاله

از آنجایی که در اکثر فرآیندهای جداسازی در کانه آرایی از آب بعنوان واسطه و برای تهیه پالپ استفاده می شود برای کاهش در هزینه های حمل و نقل و ایجاد شرایط مناسب برای عملیات صنعتی پایین دستی و نیز لزوم بازیابی آب بخصوص در مناطق کم آب و خشک، محصولات حاصله با استفاده از روشهای مناسب آبگیری میشود. یکی از روشهای موجود فیلتراسیون است که با ایجاد پالپ بر روی کاهش رطوبت کیک pH اختلاف فشار در طرفین واسطه فیلتر آبگیری از پالپ آغاز میشود. در این تحقیق تاثیر تغییر تشکیل شده از فیلتر کردن کنسانتره دانه ریز روی باما در فرایند فیلتراسیون خلاء بررسی شده است. نتایج حاصل نشان میدهند در محیط قلیایی کاهش رطوبت بیشتر و سریعتر است ولی در محیط اسیدی کاهش رطوبت کمتر و خیلی کند صورت میگیرد. براساس نتایج بدست آمده بر روی نمونه مورد آزمایش دریک زمان ثابت 3 دقیقه ای فیلتراسیون با افزایش pH از 3/24 تا شرابط خنثی و 11/71 رطوبت باقیمانده در کیک به ترتیب از 40/76 به حدود 30 و 24/3 کاهش می یابد