تاثیر دمای پالپ بر مقاومت، ضخامت و نرخ تشکیل کیک حاصل از عملیات فیلتراسیون کنسانتره مگنتیت

نویسندگانمریم خسروی,علی اکبر عبد الله زاده
همایشپنجمین کنفرانس مهندسی معدن
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۴-۱۰-۱۴
محل برگزاری همایشتهران
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشملی

چکیده مقاله

فیلتراسیون یکی از مراحل جدایش جامد از مایع است که توسط سطوح متخلخلی انجام می شود که اجازه عبور مایعات و جلوگیری از نفوذ جامدها را می دهد هراندازه میزان رطوبت کیک تشکیل شده طی عملیات فیلتراسیون بر روی صافی فیلتر کمتر باشد اتلاف آب ، اندازه و ظرفیت یکی از عوامل موثر 4] آب ، اندازه و ظرفیت دستگاه های انتقال کیک به مراحل بعدی عملیات فرآوری و مصرف انرژی کاهش می یابد بر فرایند فیلتراسیون و رطوبت باقی مانده در کیک دمای پالپ ورودی است که در شرایط تغییر دمایی شدید در طی روز و یا فصول مختلف می تواند تاثیرات قابل ملاحظه ای در کیفیت و ظرفیت محصول تولیدی داشته باشد.. افزایش دمای پالپ ضمن کاهش رطوبت کیک سبب افزایش در مقاومت کیک، کاهش در ضخامت و نرخ تشکیل کیک می شود. با انجام آزمایش ها مشخص گردید تغییر دمای 37/21 به 31/4 درصد و کاهش ضخامت کیک از 0/31 به 32/4 درجه سانتی گراد سبب کاهش رطوبت کیک از میلی متر و کاهش نرخ تشکیل کیک از میلی متر بر ثانیه می شود