بررسی تاثیر تنش شوری بر روی فرآیند جوانه زنی چهارگونه بابونه

Authorsرضا دهقانی بیدگلی
Conference Titleاولین همایش ملی تغذیه و مسائل زیست محیطی گیاهان دارویی و معطر
Holding Date of Conference۲۰۱۹-۰۷-۰۹ - ۲۰۱۹-۰۷-۱۰
Event Place1 - ارومیه
Presented byدانشگاه ارومیه
PresentationSPEECH
Conference LevelNational Conferences

Abstract

جهت بررسی اثر تنش شوری بر روی جوانه زنی 4 گونه از جنس بابونه طرحی آزمایشی بصورت کامل تصادفی در قالب فاکتوریل که چهار سطح شوری صفر ، 3 ، 5 ، 7 دسیمنز بر متر در شرایط فیتوترون با دمای 25 درجه سانتیگراد اجرا شد. برای هر رقم و تیمار 100عدد بذر گونه مورد نظر در ظروف یکبار مصرف حاوی محلول غذایی یوشیدا با تیمار شوری مربوطه قرار داده شد. شمارش بذور جوانه زده هر روز انجام گرفت. معیار جوانه زنی خروج ریشه چه از پوسته بذر بود. درصد جوانه زنی، طول ریشه چه، ساقه چه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه و نسبت وزن خشک ساقه چه به ریشه چه پس از دو هفته اندازه گیری شد.

tags: بابونه، تنش شوری، ریشه چه، جوانه زنی، ریشه چه