Authors | رضا دهقانی بیدگلی |
---|---|
Conference Title | سومین همایش ملی کشت ارگانیک و ازدیاد گیاهان دارویی |
Holding Date of Conference | ۲۰۱۸-۰۷-۱۱ - ۲۰۱۸-۰۷-۱۲ |
Event Place | 1 - ارومیه |
Presented by | دانشگاه ارومیه |
Presentation | SPEECH |
Conference Level | National Conferences |
Abstract
به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر میزان و درصد ترکیبات اسانس اندام هوایی گیاه رزماری ) Rosmarinus Officinalis ( تحقیق حاضر به اجرا درآمد این ازمایش در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در شش تیمار و پنج تکرار 12 گرم در لیتر /5 ،11 ،7/5 ،5 ،2/ انجام پذیرفت. در این آزمایش تاثیر تنش شوری در پنج تیمار که شامل شوری صفر، 5 بود، در آزمایش گلدانی مورد بررسی قرار گرفت. درصد ترکیبات حاصل از اسانس نیز به وسیله دستگاه GC/MS شناسایی گردید. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد ترکیب Phellandrene که جز ترکیبات اصلی اسانس رزماری محسوب می شود همراه با افزایش سطح شوری افزایش یافت. به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش میزان شوری در 12 شاهد افزایش مقدار و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس اندام هوایی رزماری هستیم.
tags: تنش شوری، اسانس، طرح آزمایش، GC/MS