| نویسندگان | M. Mazloum, M. Jalayer, H. Naeimi, L. Moradi |
|---|---|
| نشریه | Anal. Bioanal. Chem. |
| شماره صفحات | ۱۱۸۶ |
| شماره مجلد | ۳۸۱ |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۲۰۰۵ |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
چکیده مقاله
دانشیار
دانشکده: دانشکده شیمی
گروه: شیمی آلی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
| نویسندگان | M. Mazloum, M. Jalayer, H. Naeimi, L. Moradi |
|---|---|
| نشریه | Anal. Bioanal. Chem. |
| شماره صفحات | ۱۱۸۶ |
| شماره مجلد | ۳۸۱ |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۲۰۰۵ |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |