فراتحلیل رابطه سرمایه فرهنگی و سبک زندگی

تاریخ انتشار۱۳۹۷/۱۰/۰۱
نوع نشریهالکترونیکی
نمایه نشریهISC

ظهور جامعه مصرفی ازطریق زیادشدن کالاهای مادی و دموکراتیزه شدن مصرف، سبب انتخابی شدن زندگی روزمره می شود. در این شررای در حوزه هویت، یکی از مؤلف ههای اساسی فعالیت روزمره، انتخا بهایی است که به طور عادی انجام می دهیم. نوگرایی، فرد را با تنرو پیچیرد ه ای از انتخا بهای ممکن رودررو می کند؛ ولی به او در گزینش هایی که باید به عمل آورد، کمک چندانی نمی کند. ایرن امرر پیامردهای گونراگونی دارد؛ یکی از این پیامدها اهمیت یافتن سبک زندگی و راهبرد های مؤثر بر آن است؛ ازاین رو، هدف این پرووهش فراتللیرل راب ره میران مت یرر سرمایه فرهنگی و سبک زندگی است. فراتللیل حاضر با استفاده از 8 پووهش مرتب انجام شده است که با روش پیمایش و به کر ارگیری ابرزار پرسش نامه در جوامع آماری متفاوت برحسب سنجه های پایا به انجام رسیده اند. در گام نخست، مفروضات همگنی و نداشتن سروگیری انتشرار بررسی شدند. یافته ها بیانگر ناهمگنی اندازه اثر و نداشتن سوگیری انتشار م العات بررسی شده بودند. در مرحله دوم، ضریب اندازه اثر و نقش تعدیل کنندگی مت یرهای جنسیت، وضعیت تأهل و قومیت با به کارگیری نسخه دوم نرم افزار CMA ارزیابی شدند. یافته ها نشران دادنرد انردازه 2 است که برحسب نظام تفسیری کوهن، در حدی متوس ارزیابی می شرود . همچنرین، قومیرت، / اثر سرمایه فرهنگی و سبک زندگی معادل 78 2 به دست آمرد . بررای / 2 و عرب 72 / 2، ترک 72 / 2، فارس 78 / 2، مازنی 73 / مت یر تعدیل گر در نظر گرفته شد و ضریب اثر برای اقوام کرد 92 2 ارزیابی شدند. در مجمرو ، نترای / 2 و متأهل 79 / 2 و برای مت یر تعدیل گر تأهل، افراد مجرد 92 / 2 و مرد 79 / مت یر تعدیل گر جنسیت زن 99 نشان دادند سرمایه فرهنگی با تعدیل گری قومیت، جنسیت و تأهل، تأثیر متفاوتی بر سبک زندگی دارد.

tags: سبک زندگی، سرمایه فرهنگی، نوگرایی متأخر، فراتللیل