رزومه
QR


صدیقه کیانی سلمی

صدیقه کیانی سلمی

دانشیار

دانشکده: دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین

گروه: جغرافیا و گردشگری

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
QR
صدیقه کیانی سلمی

دانشیار صدیقه کیانی سلمی

دانشکده: دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین - گروه: جغرافیا و گردشگری مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین

گروه آموزشی جغرافیا و گردشگری

" دکتر صدیقه کیانی "

برنامه هفتگی نیمسال دوم سال تحصیلی 1404- 140

روز و ساعت 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20

شنبه

مطالعه و تحقیق

راهنمایی دانشجو

نماز و استراحت

راهنمایی دانشجو

مطالعه و تحقیق

مطالعه و تحقیق

یک شنبه

مطالعه و تحقیق

راهنمایی دانشجو

نماز و استراحت

راهنمایی دانشجو

مطالعه و تحقیق

مطالعه و تحقیق

دو شنبه

مطالعه و تحقیق

راهنمایی دانشجو

نماز و استراحت

راهنمایی دانشجو

مطالعه و تحقیق

مطالعه و تحقیق

سه شنبه

مطالعه و تحقیق

راهنمایی دانشجو

نماز و استراحت

راهنمایی دانشجو

مطالعه و تحقیق

مطالعه و تحقیق

چهارشنبه

مطالعه و تحقیق

راهنمایی دانشجو

نماز و استراحت

راهنمایی دانشجو

مطالعه و تحقیق

مطالعه و تحقیق

شماره تلفن : 55913243                                        ایمیل : s.kiani@kashanu.ac.ir

*قبل از مراجعه، حتما هماهنگ نمایید.

نمایش بیشتر

تبیین اثرات جشنواره گلابگیری از دیدگاه ساکنان محلی

نویسندگانصدیقه کیانی سلمی-محمد رضا بسحاق
تاریخ انتشار2016-10-01
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نمایه نشریهISC

چکیده مقاله

به طور مرسوم اثرات گردشگری را تحت عناوین اثرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی می توان مورد بررسی قرار داد. هدف از پژوهش حاضر شناسایی، بررسی و تبیین اثرات جشنواره گلابگیری در شهرستان کاشان از دیدگاه ساکنان محلی است. تحقیق حاضر از نوع کاربردی می باشد و روش بررسی در آن توصیفی - تحلیلی و پیمایشی است. حجم نمونه براساس فرمول کوکران 200 نفر محاسبه شده است. جهت تجزیه‌ و تحلیل نتایج حاصل از پرسشنامه از روشهای مختلف آماری با استفاده از نرم‌افزارSPSS وAMOS استفاده ‌شده است. نتایج مؤید آن است، برگزاری جشنواره گلابگیری اثرات محیطی، کالبدی، اقتصادی و اجتماعی در منطقه ایجاد نموده است. عامل اقتصادی بیشترین نقش را در تبیین اثرات جشنواره گلابگیری به خود اختصاص داده است. عامل محیطی دیگر عامل مهمی است که تحت تأثیر جشنواره گلاب گیری و توسعه گردشگری می باشد. این عامل بیشترین تعداد متغیر را به خود اختصاص داده است. دیگر عامل مهم که تحت تأثیر جشنواره گلاب گیری و توسعه گردشگری می باشد عامل کالبدی است. آخرین عامل، عامل اجتماعی است. وجود کمترین بار عاملی نسبت به سایر عوامل گویای این واقعیت است که بافت اجتماعی کاشان در برابر تغییرات مقاومت زیادی از خود نشان می دهد و این منطقه هویت محلی خود را همچنان حفظ کرده است.