بررسی خواص ضد اکسیدانی عصاره longum Piper

Authorsزینب طلوعی,زهرا میرزاکریمی اصفهانی
Conference Titleدومین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاری سازی
Holding Date of Conference۲۰۲۴-۰۲-۲۱ - ۲۰۲۴-۰۲-۲۱
Event Place1 - جیرفت
Presented byدانشگاه جیرفت
PresentationSPEECH
Conference LevelNational Conferences

Abstract

m Piper یا فلفل بلند، درخچهای است که بیشتر در مناطق گرمسیری و نیمه گرسیری یافت میشود. مواد شیمیایی موجود درگیاه شامل ؛ آلکالوئیدها، متابولیتهای ثانویه، اسانس، فالو نوئیدها و استروئیدها است. این گیاه به دلیل وجود آلکالوئیدها و متابولیتهای ثانویه خود دارای خاصیت ضد اکسیدانی است. این ضداکسیدانها م یتوانند رادیکالها ی آزاد را سرکوب کنند. آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو در بدن را ترمیم کنند و بدن را از آسیب ناشی از آن مصون دارند. از خواص ضداکسیدانی این گیاه به عنوان مسکن، ضد اسهال، ضد اسهال، سیستم ایمنی، برای درمان آسم، بی خوابی، زوال عقل، صرع، دیابت، آرتریت روماتوئید، آسم، اختالالت طحال، تب نفاس، جذام و غ یره استفاده میشود. این گیاه عالوه بر آن که به عنوان در دارو در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، به عنوان طعمدهنده غذا هم استفاده میشود. در این مقاله به بررسی دقیق محتوای خواص ضداکسیدانی این گیاه میپردازیم

Paper URL

tags: Piper longum ، خواص ضد اکسیدانی، پیپرین، طب سنتی