| نویسندگان | Mohammad Bagher Gholivand, Mehdi Rahimi-Nasrabadi, Hossein Batooli, Abdolrasoul H Ebrahimabadi |
|---|---|
| نشریه | Food and chemical toxicology |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2010 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
چکیده مقاله
دانشیار
دانشکده: پژوهشکده اسانس های طبیعی
گروه: فیتو شیمی
همکاری در دانشکده: پژوهشکده اسانس های طبیعی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
سال تولد: ۱۳۵۰
Essential Oils Research Institute
University of Kashan
Kashan (Qamsar)
I. R. Iran
| نویسندگان | Mohammad Bagher Gholivand, Mehdi Rahimi-Nasrabadi, Hossein Batooli, Abdolrasoul H Ebrahimabadi |
|---|---|
| نشریه | Food and chemical toxicology |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2010 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |