Authors | مهدی گلچهرگان,رضا فرهمندفر,مهدی شبانی نوش آبادی,حسن کریمی مله |
---|---|
Journal | مجله علوم و صنایع غذایی ایران |
Page number | ۲۹ |
Volume number | ۱۸ |
IF | ثبت نشده |
Paper Type | Full Paper |
Published At | ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ |
Journal Grade | Scientific - research |
Journal Type | Electronic |
Journal Country | Iran, Islamic Republic Of |
Journal Index | SCOPUS ,ISC |
Abstract
در این تحقیق، طراحی سنسور الکتروشیمیایی بر پایه الکترود خمیرکربن اصلاحشده با نانومواد و مایع یونی مورد مطالعه قرار گرفت. سنسور اصلاحشده با نانوذرات گرافن-کوانتم دات و مایع یونی برای آنالیز سانستیلو مورد مطالعه قرار گرفت و برای این منظور، پارامترهای مختلفی از جمله نسبت مایع یونی، مقدار نانوذره گرافن-کوانتم دات و pH محیط مورد مطالعه قرار گرفت. مقدار بهینه نانوذره کانتوم دات 5 درصد و مایع یونی 10 درصد و pH 6 حاصل شد. بهترین عملکرد در سنسور خمیرکربن اصلاخ شده نانوذره گرافن-کانتوم دات و مایع یونی مشاهده شد. این سنسور در شرایط بهینه با دامنه خطی 3 نانومولار تا 150 میکرومولار و حد تشخیص 1 نانومولار توانست به خوبی برای تعیین مقدار سانست یلو استفاده شود. سنسور طراحیشده برای آنالیز رنگ مورد نظر در نمونههای آب میوه بکار گرفته شد و نتایج توانایی بالای آن برای آنالیز نمونههای حقیقی را نشان داد.
tags: آنالیز نمونههای غذایی, رنگ خوراکی , ولتامتری , مایع یونی , نانوذره گرافن-کوانتم دات , سانستیلو