نقش محصولات کشاورزی در توسعه گردشگری نمونه موردی زعفران در شهرستان گناباد

نویسندگانیونس غلامی,رسول حیدری سورشجانی
همایشاولین کنرفرا نس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۵-۲-۱۰
محل برگزاری همایشتهران
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشبین المللی

چکیده مقاله

گردشگری کشاورزی به عنوان یکی از شاخه های نوین گردشگری که ارتباط عمیق و ریشه داری با محیط های روستایی دارد، به بهره گیری ازفعالیتهای کشاورزی در راستای اوقات فراغت گردشگران تأکید دارد، یکی از انواع این گردشکری گردشگری محصولات به خصوص در زمان برداشت می باشد، زعفران به عنوان یک محصول استراتژیک و اقتصادی علاوه به بر اهمیت آن در اقتصاد کشاورزی با توجه فصل مناسب می تواند از نظر توسعه گردشگری به خصوص در مناطق روستایی کمک زیادی نماید، شهرستان گناباد یکی از چند شهرستان پربازده در تولید محصول می باشد، این شهرستان با توجه به محرومیت خود از ظرفیت گردشگری محصول زعفران برای توسعه مناطق محروم به خصوص مناطق روستایی استفاده نماید روش تحقیق با توجه به موضوع تحقیق توصیفی- تحلیلی می باشد، نتایج تحقیق نشان می دهد، با توجه به موقعیت زمانی و مکانی در تولید و برداشت محصول زعفران می تواند کمک زیادی در توسعه گردشگری در شهرستان نماید.