واکاویی محیط درونی و بیرونی مراکز ترک اعتیاد با رویکرد امنیت فضایی،نظم اجتماعی، آسایش بصری و انطباق محیطی

نویسندگانجواد دیواندری,مهران سهراب زاده,حوریه صفادوست
همایشدومین کنفرانس بین المللی اقتصاد ،مدیریت و روانشناسی
تاریخ برگزاری همایش۱۳۹۷-۱۱-۲۰
محل برگزاری همایشتهران
سطح همایشبین المللی

در این مقاله اصول محیطی مراکز ترک اعتیاد از بعد عوامل درونی و بیرونی مورد بررسی قرار می¬گیرد. به این منظور اصول محیطی موثر در ترک اعتیاد از نظر جامعه متخصصان و صاحب نظران بررسی شده است تا اصول استخراج شده به صورت پرسشنامه¬ی در اختیار مراجعان قرار گیرد. پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی و ابزارگردآوری داده-ها مصاحبه ساختار یافته می¬باشد. جامعه پژوهش مردان20 تا 60 ساله¬ای بودند که حداقل دو بار برای ترک (قطع مصرف) به مراکز ترک مراجعه داشته¬اند. تعداد نمونه¬ها 160 نفر که با روش تحلیل140تجزیه و تحلیل گردیده شده است. نتایج نشان داد که محیط عامل موثر از نظر مراجعان به مراکز ترک می¬باشد. عامل امنیت، آسایش بصری، انطباق محیطی، نظم اجتماعی به ترتیب از عوامل مهم در جریان ترک مواد می¬باشد.