جایگاه نقد هنر در نقادی دوره پست مدرن

تاریخ انتشار۱۳۹۰
رتبه نشریهعلمی - آموزشی
نوع نشریهچاپی

نقد همواره در طول تاریخ پیدایش خود،به عنوان ابزاری جهت‌ سنجش و ارزیابی ارزش‌ها،در عرصه‌های گوناگون زندگی انسان،مورد ارزیابی قرار گرفته است.یکی از زمینه‌ها نیز نقد هنر می‌باشد که در عرصه فرهنگی و هنری از دیرباز بدان پرداخته شده است و براساس‌ معیارهای پذیرفته شده در هر جامعه‌ای،فراز و فرودهایی را از سر گذرانده‌ است.اما این‌که در دوران پست‌مدرن،در دنیای تکثرها و تعددها،در دهکده جهانی بدون مرز،در عصر سرعت و تکنولوژی و رسانه و در میان‌ انواع گفتمان‌ها و تئوری‌ها و نظریات جدید چگونه به نقد و نقادی هنر پرداخته می‌شود،خود موضوعی است حائز اهمیت.در شرایطی که همه‌ معیارهای هنر و پذیرش آن در جامعه دگرگون شده‌اند،نقد هنری چگونه‌ وجود و ماهیت خود را ابراز می‌کند؟این نوشته در پی آن است تا بر بستر شرایط جوامع انسانی در دنیای پست‌مدرن،به بررسی نقد هنری و چگونگی تحولات آن در این دوره بپردازد.