پایان نامه ها
دکتری
1- اندازهگیری کمی براق کنندههای نوری، ترکیبات فعال سطحی و نگهدارندهها در نمونههای واقعی با استفاده از روشهای طیف سنجی فوتولومینسانس کروماتوگرافی مایع ب کارایی بالا و کمومتریکس به همراه بررسی تخریب نور کاتالیزوری برخی از این اجزا
2- استخراج، پیش تغلیظ، گونهشناسی و اندازهگیری مقادیر بسیار کم یونهای فلزی بوسیله نانومواد هیبریدی آلی- معدنی و استخراج مایع- مایع پخشی تعلیقی جفت شده با تکنیک طیفسنجی جذب اتمی کوره گرافیتی و فوتولومینسانس.
3- بررسی پایداری اسانسهای مورد استفاده در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از روشهای پیش تغلیظ استخراج میکروی فضای فوقانی، کروماتوگرافی گازی/ طیفسنجی جرمی و کمومتریکس
4- شناسایی سریع پروفایل اجزای شیمیایی فرار و معطر برنج ایرانی چمپا با بهینهسازی روش پیشتغلیظ استخراج میکروی فاز جامد فضای فوقانی و کروماتوگرافی گازی / طیفسنجی جرمی با کمک کمومتریکس
5- تهیه و شناسایی برخی نانوساختارهای فلز-تنگستات (MWO4, M= Ca, Ba, Cd, Co, Cu, Mn, Ni, Pb, Sr, Zn) به روش شیمی تر و بررسی فعالیت فتوکاتالیزوری آنها در تخریب رنگهای آلی صنعتی متیل اورانژ، متیلن بلو و اریوکروم بلک تی
6- اندازهگیری مقادیر بسیار کم داروهای سالمترول زاینافوات و پروپرانولول به کمک پیشتغلیظ با نانوذرات مغناطیسی آهن اکساید و نانوگرافن اکساید و جداسازی گونههای R و S مخلوط راسمیک پروپرانولول با استفاده از ستون HPLC فعال نوری حاوی فاز ساکن آلومینای کایرال
7- " استخراج اسانس از گیاه مرزه بختیاری به روش نوآورانه نفوذ بخارآب به کمک ریزموج همراه با بهینهسازی بازده استخراج و میزان فنل کل با طراحی آزمایش و بررسی توانایی آن در مهار سلولهای سرطانی"
8- بررسی روشهای مختلف تهیه ذغالزیستی و کربن فعال عاملدار با استفاده از پوست پسته به منظور فعالسازی پراکسی مونوسولفات برای تخریب اکسایشی رنگهای نارنجی متیل, آبی متیلن و قرمز 2-جی و جذب رنگ کارموزین قرمز با استفاده از روش آماری طراحی آزمایش به همراه مطالعه سازوکار، سینتیک و ترمودینامیک واکنشها
9- طراحی و تهیه حسگرهای رنگسنجی مبتنی بر بسترهای کاغذی با استفاده از نانوذرات طلا و نقره سنتز شده با روش سبز برای شناسایی و اندازهگیری برخی نشانگرها و گونههای شیمیایی مانند لاکتات، هیدروژن پراکسید، گلوکز و سرب در نمونههای زیستی و محیطی
کارشناسی ارشد
1- جدا سازی اجزاء سورفکتنت آمفوتری کوکامیدو پروپیل بتائین با استفاده از HPLC فاز معکوس و بررسی عوامل ایجاد کننده رنگ زرد در این سورفکتنت و مواد اولیه آن
2- اندازه گیری ویتامین های A palmitate و acetate E در ماتریکس کرم ها و لوسیونها با استفاده از دو تکنیک کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) و فوتو لومینسانس (PL)
3- اندازه گیری مقدار 1،4 دی اکسان در برخی محصول های حاصل از واکنش با اتیلن اکسید با استفاده از دو روش HPLC و Headspace GC
4- روشی جدید برای اندازهگیری ایندیگو در حمام رنگ در حضور عوامل رنگزای تداخل کننده با استفاده از طیف سنجی فتولومینسانس
5- روشی جدید برای اندازه گیری برخی از ترکیبات فعال سطحی آنیونی در مخلوط آنها بااستفاده از تکنیک فتولومینسانس
6-یشتغلیظ و اندازهگیری پارا–کلرو متا زایلنول در برخی محصولات بهداشتی با استفاده از تکنیکهای استخراج میکروی مایع- مایع تعلیقی و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
7- اندازه گیری 1،4 دی اکسان در نمونه های شامپو با تکنیک کروماتوگرافی گازی فضای فوقانی
8- توصیف نیمرخ بویایی عطر تقویت شده سیب با روش کروماتوگرافی گازی- طیفسنجی جرمی
9- روشی اصلاح شده برای اندازهگیری سدیم تریپلیفسفات (STPP)در پودر نمونههای حقیقی پودرهای شوینده مصنوعی
10- جداسازی، پیش تغلیظ و اندازهگیری 4،1- دیاکسان (دیاکسین) در مخلوط مواد فعال سطحی با استفاده از تکنیکهای میکرو استخراج مایع- مایع پخشی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا.
11- اندازهگیری مقادیر بسیار کم متالوئیدهای قلع، سرب و آرسنیک در نمونه برنجهای داخلی و وارداتی بوسیله تکنیک طیفسنجی جذب اتمی بخار هیدرید
12- اندازهگیری قندهای فروکتوز، گلوکز، ساکارز و "قند کل" در برخی نمونههای میوه با روشهای کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا، شکستسنجی و بریکسسنجی و مقایسه نتایج تجزیهای حاصل از سه روش
13- شناسایی و اندازهگیری رنگهای خوراکی تارترازین، زرد کوئینولین، زرد سان ست، قرمز پانسوآ و نارنجی متیل در نمونههای زعفران به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی فاز معکوس (RP-MLC)
14-پیشتغلیظ یونهای فلزات سمی سرب، کادمیم، کروم و مس در نمونه سبزیهای خوراکی آبیاری شده با آب چاه و فاضلاب بوسیله رزینهای تبادلگر یونی و اندازهگیری آنها به روش طیفسنجی جذب اتمی شعله و کوره گرافیتی و مقایسه نتایج بدست آمده
15- اندازهگیری مقادیر کم 4،1-دیاکسان حاصل از واکنشهای اتوکسیلاسیون با استفاده از خاصیت "فرونشانی فلوئورسانس" برخی از رنگهای آلی
16- گونهشناسی، اندازهگیری و تصفیه یونهای فلزی موجود در فسفریک اسید تولید شده توسط صنایع نظامی ایران با استفاده از روشهای الکتروشیمیایی، طیفسنجی نشراتمی پلاسمای جفت شده القایی و رزینهای تبادلگر
17- اندازهگیری غلظت نانوذرات طلا و نقره در سیستمهای آبی با هدایت مستقیم آن به طیفسنج جذب اتمی شعلهای
18- اندازهگیری اتانول بهعنوان جزء سازندهی اصلی در برخی محصولات حاوی مواد فعال سطحی، اسانس و سایر افزودنیها بهروش شکستسنجی و مقایسهی نتایج بهدست آمده با سایر روشهای تجزیهای متداول
19- ارزیابی کیفیت نمونههای زعفران با استفاده از دادههای طیفنورسنجی درجه دوم به کمک روشهای کمومتریک سه راهه از طریق تجزیه کمی رنگهای مصنوعی در زعفران تقلبی
20- بررسی میزان پایداری سورفکتانت غیریونی میریستیل دیمتیلآمین اکساید در محیط اکسنده قوی حاوی 5 درصد وزنی سدیم هیپوکلریت، از طریق اندازهگیری سرعت تجزیه آن با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و تیتراسیون دو فازی
21- مطالعه و اندازهگیری سرعت تجزیه سورفکتانت سدیم لوریل اتر سولفات در محیط اکسنده قوی حاوی 5 درصد وزنی سدیم هیپو کلریت، با استفاده از روشهای کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و تیتراسیون دوفازی
22- روشی جدید برای اندازهگیری خلوص سورفکتانت آمفوتر کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین سنتز شده از روغن نارگیل با استفاده از جابجایی طیف جذبی شناساگر متیل اورانژ و طیفبینی مرئی–فرابنفش
23- مطالعه رفتار اتمیشدن تعلیقهای آبی حاوی نانوذرات ZnO، CuO و MgO در مقایسه با محلولهای آبی Zn2+، Cu2+ و Mg2+ در طیفسنجی جذب اتمی شعلهای
24- پیشتغلیظ و گونهشناسی مقادیر بسیار کم کروم(III) و کروم (VI) در نمونههای آب و تنباکو با استفاده از روش میکرو استخراج فاز مایع با فیبر توخالی ترکیبشده با روش طیفسنجی جذب اتمی کوره گرافیتی
25- مطالعه رفتار نانوذرات نیکل اکسید به عنوان یک اصلاحگر شیمیایی مؤثر در اندازهگیری مقادیر کم عناصر سرب و کروم با استفاده از طیفسنجی جذب اتمی کورهگرافیتی
26- اندازهگیری گونههای یون سرب با استفاده از بازشیف جدید "3-((فنیلایمینو)متیل) بنزن-1و2-دیال" بهعنوان یک لیگاند برای تشکیل کمپلکس سرب و مطالعه ویژگیهای آن بهروش طیفسنجی مرئی-فرابنفش
27- گونهشناسی کبالت(II) و کبالت(III) با استفاده از تشکیل کمپلکس به وسیله باز شیف N',N-بیس(سالیسیلیدن)اتیلن دیآمین و رنگ سنجی با استفاده از طیفسنجی جذب مولکولی مرئی-فرابنفش
28- استخراج گزینشپذیر کروسین از زعفران با استفاده از نانوذرات پلیمر قالب مولکولی مغناطیسی و بررسی تجربی راندمان، ایزوترم و سینتیک فرایند جذب و واجذب با استفاده از طیفسنجی مرئی/ فرابنفش و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
29- بررسی تجربی برهمکنش نامتعارف ماده فعال سطحی-آبی برموفنول بهمنظور اندازهگیری ستیلتریمتیلآمونیوم کلراید((CTAC در حضور و عدم حضور سایر مواد فعال سطحی با استفاده از جابجایی طیف مرئی/فرابنفش شناساگر
30- ریزاستخراج، پیشتغلیظ و اندازهگیری گونه اورانیل با استفاده از حلالهای مغناطیسی و کمک امواج فراصوت
31- بررسی تجربی فرایند واجذب باقیماندهی آفتکش مالاتیون از سطح برخی میوههای گلخانهای مانند خیار با استفاده از انواع مواد فعال سطحی و تکنیکهای طیفسنجی فوتولومینسانس مولکولی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
32- بررسی امکان حذف سورفکتانت آنیونی سدیم لوریل اتر سولفات در محلولهای آبی با استفاده از زغال زیستی بارگذاریشده با نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 تهیه شده به روش همرسوبی در حضور پتاسیم پرسولفات
33- ریزاستخراج آلکیل بنزن سولفوناتهای خطی بر روی پیچ تفلون و جداسازی و اندازهگیری آنها به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
34- پیش تغلیظ مقادیر بسیار کم فرمالدهید از نمونه های حاوی سورفکتانت با استفاده از ریزاستخراج فضای فوقانی به کمک جاذب 1، 8 - دی آمینو-3 ،6 - دی اگزا اکتان نشانده شده بر نانوحفره های ناشی از آندایز سیم آلومینیومی و اندازه گیری سینتیکی آن با برلیانت گرین
35- استخراج کپسایسنوئیدها از عصاره فلفل و جداسازی ایزومرهای کپسایسین و دیهیدروکپسایسین با استفاده از فاز جامد نانوذرات نقره بارگذاری شده بر روی میکروسیلیکا عاملدار شده و ردیابی با تکنیک کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
36- بررسی تجربی برهمکنش نامتعارف ماده فعال سطحی-آبی برموفنول بهمنظور اندازهگیری ستیل تریمتیل آمونیوم کلراید((CTAC در حضور و عدم حضور سایر مواد فعال سطحی با استفاده از جابجایی طیف مرئی/فرابنفش شناساگر
37- سنتز نانو ذرات رویاکساید به روش هم رسوبی و بررسی امکان ریزپوشینه سازی برخی اسانسها در آن به کمک پلیمرها به منظور افزایش طول عمر و پایداری اسانسها برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست
38- بررسی برخی ترکیبات موجود در عصاره جلبک اسپرولینا به منظور ایجاد فراریت برای ردیابی برخی اجزای تشکیل دهنده عصاره در محصولاتی با فرمولاسیون پیچیده به روش کروماتوگرافی گازی فضای فوقانی
39- جداسازی قندهای گلوکز و لاکتوز در نمونههای شیر خشک توسط پلیمر قالب ملکولی و ردیابی راندمان جداسازی بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
40- استخراج پروتئینهای موجود در پسماند دانه های روغنی کنجد، فندق، بادام و کدو تولید شده در صنایع روغنکشی به منظور استفاده در صنایع غذایی انسان و دام