بررسی اثر تنش شوری بر محتوی آب نسبی و محتوی کلروفیل گونه قره داغ

نویسندگانمجید قربانی,ابو الفضل رنجبرفردوئی,فاطمه پناهی,جواد عطارها,نوید مرزبانی
همایش14th International conference on environmental chalengs and denderology held in institue of Caspian Ecosystems, Sari Agricultural Sciences & Natural resources university, Sari, Iran
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۴-۵-۱۴
محل برگزاری همایشساری
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشبین المللی

چکیده مقاله

شوری یکی از مهمترین عواملی است که سبب کاهش و گاهی اوقات تابودی رستنی های مناطق خشک و نیمه حشک می کردد. این تحقیقی به منظور یرسی اثران تنش شوری بر محتوی آب نسیبی و مختوی کلروقیل در گونه قره داغ اجرا گردید. تفاوت معنی دار در میزان کاروتنوئید در تیمارهای مختلف وجود داشت. در محتوی نبی آب برگ تیمار یک بهترین عملکرد را بدست آوزد. می توان نتیجه کرفت که قره داغ در شوری های کم بهترین عملکرد در محتوی کلروفیل و محتوی نسبی آب از خود نشان داد.