معرفی خصوصیات زمینشناسی و ژئومورفولوژی حوزه آبخیز آرمزگان شهرستان کاشان

محل برگزاری همایش1 - کاشان
ارائه به نام دانشگاهدانشگاه کاشان
سطح همایشملی

مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی کی به منظور برآورد توان بالقوه مح یط و پتانسیلآن بسیار حائز اهمیت است. بدین ترتیب پژوهش حاضر بر آن شد تا به معرفی خصوصیات زم ینشناسی و ژئومو رفولوژ ی حوزه آبخیز آرمزگان شهرستان کاشان بپردازد. در این راستا، اطالعات موجود از نقشه :250000 1 و :100000 1 کاشان منتشر شده توسط سازمان زمینشناسی کشور و اطالعات تکمیلی اخذ شده از تلفیق تصاوی ر ماهواره ای لندست با قدرت تفکیک 30 متر و بازدی د از حوزه آبخیز و پیمای ش های صحرایی، نقشۀ زمین شناسی حوزه مورد مطالعه کنترل و طبق آن واحدهای چینه سنگی و رخساره های ژئومرفولوژی کی، الگوی شبکۀ هیدروگرافی و سای ر اشکال و پدی ده های زمین شناسی و ری ختشناسی با مقیاس :20000 1 شناسایی، استخراج، کنترل و تصحیح گردی د . براساس نتایج، روند عمومی چینه شناسی منطقه ناپیوسته و قدی میتری ن رسوبات رخنمون ی افته مربوط به واحد 1TRn دوره تری اس بود. همچنین جدی دتری ن نهشته های آبرفتی منطقه، آبرفت های رودخانهای عهد حاضر )Qal ) است که ای ن آبرفت ها به صورت ری گ و ماسههای ری زدانه در بستر رودخانههای اصلی حوزه و بدون پیوستگی واحد به وسعت 84/05 هکتار )معادل 1/1 درصد( پراکنده شده است.

کلید واژه ها: ریخت شناسی، رخنمون، چین خوردگی، نهشته های آبرفتی