بررسی و استفاده از سامانه های الکترواپتیکی در سامانه های پدافندی

محل برگزاری همایش1 - تهران
ارائه به نام دانشگاهدانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا
سطح همایشملی

با توجه به دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران در خصوص بکارگیری سامانه های هوشمند در مقابل تهدیدات دشمن، استفاده از سامانه های الکترواپتیکی، امری ضروری است. لذا با توجه به نقش محوری شناسایی و دقت در اطلاعات نظامی نیروهای دشمن، که درخصوص تجهیزات آشکارسازی، پیشرفتهای چشمگیری داشته و همگی به حساسه های قوی راداری مجهز هستند، افزایش قابلیت شناسایی، رهگیری و درگیری به عنوان یک نیاز اولیه مطرح میگردد و عدم استفاده از سامانه های مجهز به علم روز، مشکلات زیادی را در عرصه نبردهای آینده برایمان ایجاد خواهد نمود. لذا پیشبینی می شود که استفاده از سامانه های الکترواپتیکی بتواند تا حدی تاثیرگذار بر تصمیمات فرماندهی در نبردهای آینده گردد تا بتوان در صحنه نبرد از ابزار مناسب استفاده نمود. در این پژوهش سعی بر این است که با معرفی سامانه های الکترواپتیکی و تاثیر آن بر سامانه های پدافندی، بتوان از آن بصورت مکمل یا حتی جایگزین سامانه های راداری استفاده کرد.

کلید واژه ها: الکترواپتیکی، سامانه های پدافندی، سامانه های راداری، پدافند هوایی