| نویسندگان | Mohadese Naghadian Moghadam- Elahe Mahmoodi Khaledi |
|---|---|
| نشریه | Food Bioscience |
| نوع مقاله | Original Research |
| تاریخ انتشار | 2021-3-20 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایرلند |
چکیده مقاله
استادیار
دانشکده: دانشکده شیمی
گروه: زیست شناسی سلولی و مولکولی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
| نویسندگان | Mohadese Naghadian Moghadam- Elahe Mahmoodi Khaledi |
|---|---|
| نشریه | Food Bioscience |
| نوع مقاله | Original Research |
| تاریخ انتشار | 2021-3-20 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایرلند |