شناسایی علل افت تحصیلی در مقطع ابتدایی

تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۶-۹-۲۲
محل برگزاری همایششیراز
سطح همایشبین المللی

ژوهش حاضر در زمینه یکی از اساسی ترین مباحث روز در حوزه ی آموزش و پرورش تحت عنوان شناسایی عواملموثر بر افت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی انجام شده است. روش پژوهش توصیفی و از نوع اسنادی (کتایخانه ای) وجامعه آماری صرفا کلیه منابع و اسناد مورد مطالعه در زمینه افت تحصیلی می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ازروش استنتاجی و از نوع پیشرونده استفاده شد. نتایج این پژوهش، نقش چهار عوامل اندازه کلاس (تعداد دانشآموزان)، زمان، والدین و معلم را بر افت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی موثر نشان داد. که در عنصر اندازه کلاسعدم توافق در تعداد دانش آموزان یک کلاس درس، در عنصر زمان عوامل مانند کمبود زمان کافی، زمانبر بودن نظامارزشیابی موجود، در عنصر والدین عدم توجه به جایگاه والدین در نظام آموزشی و عدم همکاری والدین با معلمان ودر عنصر معلم عدم دخالت معلمان در تغییرات آموزشی و مهارتها و سطح سواد معلمان به عنوان عوامل افتتحصیلی در دوره ی ابتدایی استنتاج شد.