مقالات در نشریات
- ۱. فاطمه فرزانه پی,ابو الفضل رنجبرفردوئی,حسن خسروی,سیدحجت موسوی،ارزیابی روند تغییرات گردوغبار و ارتباط آن با دما (مطالعه موردی: استان خوزستان)،مدیریت جامع حوزه های آبخیز،مجلد ۴،شماره صفحات ۱۶،۱۴۰۳/۰۱/۲۵،ISC.
- ۲. فاطمه فرزانه پی,ابو الفضل رنجبرفردوئی,حسن خسروی,سیدحجت موسوی،ارزیابی روند تغییرات گردوغبار و ارتباط آن با دما (مطالعه موردی: استان خوزستان)،مدیریت جامع حوزه های آبخیز،مجلد ۴،شماره صفحات ۱۶،۱۴۰۳/۰۱/۲۵،ISC.
- ۳. فاطمه فرزانه پی,ابو الفضل رنجبرفردوئی,حسن خسروی,سیدحجت موسوی،ارزیابی روند تغییرات گردوغبار و ارتباط آن با دما (مطالعه موردی: استان خوزستان)،مدیریت جامع حوزه های آبخیز،مجلد ۴،شماره صفحات ۱۶،۱۴۰۳/۰۱/۲۵،ISC.
- ۴. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۱۱/۲۸،ISC.
- ۵. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۱۱/۲۸،ISC.
- ۶. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۱۱/۲۸،ISC.
- ۷. لیلا شاهرخی یگانه,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،اثرسنجی غذاهای بومی بر توسعه گردشگری خوراک در رستورانهای سنتی شهر تهران،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۲،شماره صفحات ۱۳۳،۱۴۰۲/۰۹/۲۵،ISC.
- ۸. لیلا شاهرخی یگانه,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،اثرسنجی غذاهای بومی بر توسعه گردشگری خوراک در رستورانهای سنتی شهر تهران،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۲،شماره صفحات ۱۳۳،۱۴۰۲/۰۹/۲۵،ISC.
- ۹. لیلا شاهرخی یگانه,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،اثرسنجی غذاهای بومی بر توسعه گردشگری خوراک در رستورانهای سنتی شهر تهران،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۲،شماره صفحات ۱۳۳،۱۴۰۲/۰۹/۲۵،ISC.
- ۱۰. لیلا شاهرخی یگانه,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،اثرسنجی غذاهای بومی بر توسعه گردشگری خوراک در رستورانهای سنتی شهر تهران،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۲،شماره صفحات ۱۳۳،۱۴۰۲/۰۷/۰۵،ISC.
- ۱۱. لیلا شاهرخی یگانه,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،اثرسنجی غذاهای بومی بر توسعه گردشگری خوراک در رستورانهای سنتی شهر تهران،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۲،شماره صفحات ۱۳۳،۱۴۰۲/۰۷/۰۵،ISC.
- ۱۲. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۰۷/۰۱،ISC.
- ۱۳. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۰۷/۰۱،ISC.
- ۱۴. فاطمه روان بد,سیدحجت موسوی،تحلیل ساختاری بازخورد گردشگران پزشکی نسبت به رفتار مراکز درمانی برای ارزیابی موانع توریسم سلامت در شهر کاشان،جغرافیای اجتماعی شهری،مجلد ۱۰،شماره صفحات ۷۵،۱۴۰۲/۰۷/۰۱،ISC.
- ۱۵. سیدحجت موسوی،ارزیابی توان اکولوژیک توسعۀ گردشگری در قالب تحلیل مکانی نواحی مستعد طبیعتگردی (مطالعۀ موردی: شهرستان کاشان)،مهندسی اکوسیستم بیابان،مجلد ۱۱،شماره صفحات ۲۷،۱۴۰۱/۱۲/۲۸،ISC.
- ۱۶. خدیجه موسوی,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،تحلیل ارزشمندی و چرخۀ زیست میراث گردشگری شهرستان شوش دانیال (ع)،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۱،شماره صفحات ۶۱،۱۴۰۱/۰۹/۰۵،ISC.
- ۱۷. خدیجه موسوی,سیدحجت موسوی,صدیقه کیانی سلمی،تحلیل ارزشمندی و چرخۀ زیست میراث گردشگری شهرستان شوش دانیال (ع)،گردشگری و توسعه،مجلد ۱۱،شماره صفحات ۶۱،۱۴۰۱/۰۹/۰۵،ISC.
- ۱۸. زهرا شفیعی,سیدحجت موسوی,عباسعلی ولی،امکانسنجی گردشگری سلامت در دریاچهی نمک آران و بیدگل با تاکید بر ایجاد سایت نمک درمانی،جغرافیا و روابط انسانی،مجلد ۴،شماره صفحات ۵۸۴،۱۴۰۱/۰۱/۳۱،ISC.
- ۱۹. زهرا شفیعی,سیدحجت موسوی,عباسعلی ولی،مکانیابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی (تندرستی)در دریاچهی نمک آران و بیدگل با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی به روش AHP و با استفاده از GIS،پژوهشنامه حلال،مجلد ۴،شماره صفحات ۴۹،۱۴۰۰/۱۲/۲۹.
- ۲۰. زهرا شفیعی,سیدحجت موسوی,عباسعلی ولی،مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل )،پژوهشنامه حلال،مجلد ۴،شماره صفحات ۴۹،۱۴۰۰/۱۲/۲۹.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۷۹ مورد.