رزومه وب سایت شخصی
QR


حسین خراسانی زاده

حسین خراسانی زاده

استاد

دانشکده: دانشکده مهندسی مکانیک

گروه: مهندسی مکانیک - حرارت و سیالات

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه وب سایت شخصی
QR
حسین خراسانی زاده

استاد حسین خراسانی زاده

دانشکده: دانشکده مهندسی مکانیک - گروه: مهندسی مکانیک - حرارت و سیالات مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

برنامه درسی و حضور دکتر حسین خراسانی زاده

 (نیمسال اول  1403-1404)

 

10-8

12-10

 

16-14

18-16

20-18

شنبه

مراجعه دانشجویان ارشد و دکتری با هماهنگی

مراجعه دانشجویان ارشد و دکتری با هماهنگی

 

آز سیالات

آز سیالات

 

یکشنبه

جلسات پژوهشی خارج از دانشگاه

جلسات پژوهشی خارج از دانشگاه

 

ترمودینامیک پیشرفته

امور پژوهشی

دوشنبه

 

مراجعه آزاد دانشجویان

امور پژوهشی یا جلسات

ترمودینامیک پیشرفته

سه شنبه

آز سیالات

آز سیالات

 

امور پژوهشی

امور پژوهشی

چهارشنبه

جلسات

جلسات

نمایش بیشتر

کاربرد نانوسیال آب- اکسید آلیمینیوم در کاهش مصرف انرژی و بهبود انتقال حرارت

نویسندگانحسین خراسانی زاده,مجتبی سپهرنیا,رضا صادقی,محمد ادیبی سده
همایشچهارمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی(ETEC)
تاریخ برگزاری همایش2015-02-18 - 2015-02-19
محل برگزاری همایش1 - تهران
ارائه به نام دانشگاهدانشگاه تهران
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشبین المللی

چکیده مقاله

در این مقاله به بررسی کاهش مصرف انرژی در اثر استفاده از نانوذرات آب- اکسید آلمینیوم در یک محفظه مستطیل شکل پرداخته می شود که دیواره سمت چپ دارای پروفیل دمای سینوسی بوده، دیواره سمت راست سرد و دیواره های بالا و پایین به صورت آدیاباتیک می باشند. همچنین در این مطالعه، اثر نسبت منظری و تغییر زاویه محفظه در میزان انتقال حرارت نیز مورد بررسی قرار می گیرد.مطالعات اخیر نشان می دهد که نانوسیالات به دلیل وجود ذرات جامد معلق در ابعاد نانو، دارای انتقال حرارت بالایی می باشند لذا استفاده از نانوسیال‌ها در مقایسه با سیال‌های معمولی در فرآیندهای انتقال حرارت، موجب بهبود انتقال حرارت و کاهش مصرف انرژی می گردد. نتایج این مطالعه در قالب کانتورهای خطوط جریان و خطوط هم دما و مقایسه عدد ناسلت به عنوان معیاری از انتقال حرارت ارائه می شود. با افزایش کسر حجمی نانو ذرات در نسبت منظری های مختلف، انتقال حرارت افزایش می یابد. با افزایش انحراف محفظه برای همه نسبت منظری ها و اعداد رایلی، انتقال حرارت ابتدا افزایش یافته وسپس کاهش می یابد. افزایش نسبت منظری برای همه اعداد رایلی، کاهش انتقال حرارت را به دنبال خواهد داشت.